Плановете на ЕС да насочи търговията с деривати през собствените

...
Плановете на ЕС да насочи търговията с деривати през собствените
Коментари Харесай

ЕС намалява амбициите си за заграбване на клирингова земя след Брекзит

Плановете на Европейски Съюз да насочи търговията с деривати през личните си пазари надали ще изтръгнат забележителна част от доходоносния клирингов бизнес от Лондонското сити след спад от депутати от блока, съгласно анализатори и хора, участващи в договарянията.

Бизнесът с валидирането на финансови транзакции се трансформира в политическо полесражение след гласуването на Обединеното кралство за овакантяване на Европейски Съюз през 2016 година, защото блокът се стреми да се отърве от голямото владичество на Лондон в клиринга на деривати в евро и да укрепи устойчивостта на личните си финансови пазари.

Но разпоредбите, контрактувани предходната седмица, след години на разногласия, се възприемат всеобщо като отвод на Брюксел от предходни упоритости за по-съществено присвояване на земя, откакто бяха подкопани от френско-германското напрежение и реакция от страна на финансовата промишленост.

Сделката „ е относително мека и няма да докара до забележителна смяна в активността “ отвън Лондон, сподели Уилям Райт, създател на мозъчния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР