Планираните чартърни полети до курортните градове в Египет се изпълняват

...
Планираните чартърни полети до курортните градове в Египет се изпълняват
Коментари Харесай

„България Еър“ продължава да изпълнява чартърните си полети до Египет

Планираните чартърни полети до курортните градове в Египет се извършват по авансово оповестеното разписание и в цялостен размер през есенния сезон.

Това оповестиха от пресцентъра на „ България Еър “ по отношение на медийни изявления по отношение на провеждането на проведени пътувания на туристи до Египет и Йордания.

Авиокомпанията поддържа непрекъсната връзка и връзка с туроператорите и организациите, които са нейни съществени сътрудници при реализирането на груповите пътувания на българските туристи до египетските дестинации Хургада и Шарм Ел-Шейх. Чартърните полети на „ България Еър “ до/от Египет ще бъдат изпълнени по авансово планувания график за сезона, показва националният транспортьор.

Екипът на националния транспортьор се придържа към формалната информация и оценките за риска, които се дават от отрасловите министерства и държавните управляващи за пътуванията зад граница. Според последните оповестени инструкции и рекомендации на Министерство на външните работи курортите в африканската страна Египет се дефинират като дестинации с по-ниско равнище на риск и няма възбрана за осъществяване на постоянни и чартърни полети.

„ България Еър “ следи непрестанно развиването на обстановката в Близкия Изток, като се стреми на първо място да подсигурява безвреден транспорт на българите зад граница, както и спокойното прибиране на туристите вкъщи, след края на почивката им в курортния град Шарм Ел-Шейх в Египет.

„ България Еър “ предлага на пасажерите да наблюдават формалния уебсайт на националния транспортьор, както и профилите на самолетната компания в обществените мрежи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР