Планирането на сватба не е нищожно постижение. Двойките са принудени

...
Планирането на сватба не е нищожно постижение. Двойките са принудени
Коментари Харесай

`Моята свекърва отлагаше сватбата ни четири пъти - аз съм на ръба на акъла`

Планирането на женитба не е незначително достижение. Двойките са принудени да жонглират с предложения, място, торта и график, като в същото време заобикалят фамилните драми и успокояват роднините. Но една вбесена жена твърди, че нейният избраник е отишъл прекомерно надалеч, позволявайки на майка му да взема решение, когато пристигна огромният им ден.

Преди да се задълбочи в терзанията си, Redditor призна, че е била „ зла “ в тази обстановка, оставяйки колегата си от седем години комплициран на фона на брака им. Но неговото страдалчество сигурно не я спря да наложи закона, предупреждавайки, че не може да бъде с мъж, който няма „ гръбнак “.

„ Няма да пробвам и завъртете това в моя изгода тук, като оставите детайлности или покриете със захар каквото и да е “, разгласява тя анонимно в обществените медии. „ С моя избраник съм от седем години и сме сгодени от три години.

„ Продължихме и се опитахме да създадем „ запазете датата “ към този момент четири пъти и всякога майка му го убеждава да отсрочи. “

Макар че майката...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР