Планинският туризъм съчетан с конна езда става все по-популярен избор

...
Планинският туризъм съчетан с конна езда става все по-популярен избор
Коментари Харесай

Конният туризъм у нас става все по-привлекателен за туристите

Планинският туризъм комбиниран с конна езда става все по-популярен избор за отмора и отдих. В разложкото село Бачево има две огромни конни бази и няколко по-малки стопанства. През летните месеци те са цялостни с туристи от страната и чужбина, които желаят да се разтоварят с конна езда в планините Рила и Пирин.

Бачево, Разлог

Марти и Лиад идват у нас от Израел дружно с двете си деца. Те са на едноседмична отмора в Банско. Предварително се уведомили за конния туризъм в България.
Марти и Лиад Оупели: Конете са страхотни животни и обичаме да се разхождаме с тях. Страхотен метод да разгледаш в близост. Докато яздиш се наслаждаваш на природата.
Собствениците на конни бази в разложкия район притеглят туристите и със пукотевица с лък, лов на риба, занимателни игри за децата и преходи в Рила и Пирин.
Иван Наков - притежател на конна база: Почасова езда вършим. В рамките на половин час до шест дни. Тези, които са по-напреднали, се възползват от преходите с коне. Посещаваме естествени забележителности, архитектурни резервати. Стремим се всеки излет да обогатява туристите с нещо ново от нашия район.
Наблюдения на притежателите на конни бази демонстрират, че през последните години от ден на ден българи могат да си разрешат отмора в планината, съчетана с конен туризъм и други развлекателни занимания за цялото семейство.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР