Планинската верига Сиера Невада беше затрупана от поредната г, а

...
Планинската верига Сиера Невада беше затрупана от поредната г, а
Коментари Харесай

Сняг през март изненада калифорнийци


Планинската верига Сиера Невада беше затрупана от следващата г, а калифорнийските поданици на Южното езеро Тахо, го посрещнаха с наслада поради позитивите, които носи, свързани със оправянето със сушата в щата.

През последните месеци необикновеното зимно време засегна доста елементи на Калифорния. В езерото Тахо снежните покривки затрупаха доста домове, коли и пътища. Няколко къщи и предприятия бяха развалени от тежките ледени блокове и снежни грамади, смазващи покривите.

Според някои поданици март е моментът, в който снегът стартира да се топи и водата цялостни локалните реки. Мартенският сняг обаче изненада прелестно мнозина, които откриха позитивната му страна.

„ Мисля, че Калифорния има потребност от това голямо количество вода, сняг, тъй като сме в суша. Така че аз изцяло поддържам. Въпреки че това не е обикновено, аз изцяло го поддържам и е хубаво да видиш сняг през март “, сподели туристката Джени Нгуен.

Тя вижда сняг за първи път в живота си. А съгласно Тимъти Линк снегът е бил " безусловно нужен " и се надява той да изпълни реките и акведуктите в региона.

Тази година фрапантната смяна на времето в Калифорния е разрешила съвсем две трети от щата да излезе от изискванията на суша, съгласно картата на U.S. Drought Monitor. Неочакваното зимно време в Калифорния провокира необятно публикувани бедствия, само че също по този начин оказа помощ за попълването на запасите от по този начин нужната вода в щата.

Правителствените синоптици на Съединени американски щати оповестиха, че поради извънредно влажната зима в Калифорния евентуално ще има малко нараснал риск от наводнения в щата, който за първи път от три години е останал съвсем без суша.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР