Планина от намаления за детски приключения“ е благотворителна разпродажба в

...
Планина от намаления за детски приключения“ е благотворителна разпродажба в
Коментари Харесай

„Планина от намаления за детски приключения“ за децата на ParaKids

„ Планина от понижения за детски завършения “ е благотворителна ликвидация в поддръжка на ParaKids, която ще се организира на 9 септември, събота, от 10:30 до 18:30 ч. на Откритата сцена на Театър „ София “. На нея всички искащи ще могат да си закупят на алегорична цена артикули с нарушен търговски тип, които са годни за приложимост. На цени от 1 до 10 лв. посетителите ще могат да си закупят хубава книга, комплекти за изобразяване, игри, играчки, музика и още доста забавни неща. Събраната сума ще бъде в поддръжка на Есенния лагер ParaKids.
 
Есенен лагер ParaKids е предопределен за деца с увреждания и техните фамилии. Целта на лагера е да даде еднакъв достъп и опция на децата с увреждания  да изпитат страстта от двигателни интензивности и спорт в планината, измежду природата, дружно с другари и семейство.
 
Дейностите Есенен лагер ParaKids ще включват преход по горски пътеки и запознаване с животинския и растителен свят присъщ за околност Узана, Габрово; нанагорнище на връх Исполин; гимнастика, занимателни игри и интензивности навън, които да поддържат положителното въодушевление на всички участници. Времетраенето на лагера е четири дни с три нощувки и ще включва 20 деца.
 благотворителна ликвидация
Сумата, която би трябвало да се събере, е 3400 лв.. Организаторите на благотворителната ликвидация имат вяра, че доста хора ще се включат, с цел да оказват помощ на Даниела и Бояна, които с идеята си ParaKids са миналогодишният победител в ПРОМЯНАТА - най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп в партньорство с фондация Reach for Change България.
 
През юни тази година те проведоха първия си летен състезателен лагер „ Морски завършения “ и зарадваха 22 деца - с детска церебрална парализа, с аутизъм, незрящи, както и деца без увреждания.
 
Най-голямата премия за ParaKids е откровената наслада на децата, които макар разликите си откриват своите неподозирани благоприятни условия. „ Децата играят дружно и намират нови другари, страстта е невероятна! Искаме да развием ParaKids, с цел да стане нещо непрекъснато и устойчиво и още повече деца да имат достъп до спорт “, показа в изявление за NOVA Бояна, една от създателките на ParaKids.
 
А нейната сътрудник Даниела я добавя: „ ПРОМЯНАТА ни даде всичко, от което се нуждаехме, с цел да превърнем една концепция в задача, цел, в нещо ужасно! Много се радваме, че с помощта на ПРОМЯНАТА успяхме да създадем толкоз деца щастливи. Заслужава си! “
 
Голямото задоволство на книжарници Сиела и всички сътрудници, които с подготвеност одобриха идеята, ще е да се продължи прелестната самодейност на ParaKids, като бъдат събрани нужните средства за Есенен лагер.
 
Освен разпродажбата, на Откритата сцена на Театър “София “ през целия ден ще има занимания и изненади. Подробна стратегия вижте тук:
 благотворителна ликвидация
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР