Планът за отмъщение на Андреев търпи неочакван обрат в следващите

...
Планът за отмъщение на Андреев търпи неочакван обрат в следващите
Коментари Харесай

Животът на отвлечените Гергана и Сара виси на косъм в “Братя“

Планът за възмездие на Андреев търпи непредвиден поврат в идващите епизоди на „ Братя “ тази седмица по NOVA. След разкритието на Гергана, че Сара е негова щерка, Радо е изправен пред тежкото решение по какъв начин да продължи с рисковата интервенция, планувана да накаже Акарди. Първото, което му хрумва, е, че Гери лъже, с цел да се измъкнат с дребната невредими. Каква е истината за бащата на Сара, по какъв начин счита да постъпи Радо и до каква степен ще докара ескалацията на напрежението, когато Сандо и Денис се намесят във взривоопасната обстановка?

Прогнозите на политолозите за вероятността Карамитев да стане кмет на София към момента не наподобяват приемливи за самия него. Той осъзнава, че макар всички старания, положени досега, предизборната му акция към момента не реализира резултатите, които си е сложил за цел. Филип взема решение да стане още по-безкомпромисен в борбата за кметското място и да задвижи успореден проект за деяние благодарение на асистента си Марин Владов. Какви стъпки счита да предприеме и ще усилят ли те възможностите му за победа?
Междувременно Давидова продължава да работи върху следствието си и към този момент е уверена, че гибелта на контрольор Йосифов е директно обвързвана със случая на Лора Топал, арестувана по това време в следствения арест. И тъкмо нейното освобождение, директно след убийството, е извънредно подозрително за Елена. Следите я водят до авторитетния прокурор Тинчев, който е бил зает с досъдебното произвеждане. Давидова е решена да се срещне с него и да му зададе директно някои значими въпроса. Как ще реагира Тинчев и дали младата полицайка ще получи по този начин нужните й отговори, или срещата ще има по-скоро отрицателен резултат върху цялото следствие?

След изненадващия пестник, който получи Поли от Симо, тъй като е обидила майка му, връзката на двамата е в цялостен провал. Симеон търси своята другарка, с цел да се извини и да й изясни какъв брой доста съжалява за случилото се. Той самият също не може да повярва какво е направил от гняв и откровено се разкайва за грешката си. Ще срещне ли схващане у нараненото момиче, или всичко сред тях дефинитивно е завършило?

Не пропускайте новите епизоди на „ Братя “ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте профила и страницата на „ Братя “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР