Планът на Неймар да атакува „Златната топка“ с екипа на

...
Планът на Неймар да атакува „Златната топка“ с екипа на
Коментари Харесай

Бивш защитник на ПСЖ: Неймар изгуби магията си в Париж

Планът на Неймар да нападна „ Златната топка “ с екипа на ПСЖ изрично не сработи, макар големия капацитет, който демонстрираше в Барселона. Бившият му съотборник - Тома Мюние, споделя мнението, че бразилецът не съумя да разгърне качествата си в Париж.

„ Трябва да призная, че бях огромен почитател на Неймар, когато той към момента играеше за Барселона. Онзи поврат в Шампионската лига се дължи главно на него. Ако бях на 10 години, щях да имам негов афиш в стаята си. В Париж обаче той загуби магията си по моя позиция “, сподели бранителят пред Kicker, представен от dsport.

Двамата прекараха известно време дружно с екипа на „ парижани “, само че и бяха противници по време на гръмкия поврат от 4:0 на 1/8-финалите в Шампионската лига през 2017 година, когато Неймар въодушеви „ каталунците “ за небивалото 6:1 в реванша.

Впоследствие крилото се трансформира в най-скъпия трансфер в историята, когато ПСЖ заплати откупната му уговорка в размер на €222 млн. 5 години по-късно Неймар е по-известен с безкрайните си купони, в сравнение с с триумфите си в тъмносиния екип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР