Пламен Стоянов – Дамбовеца и синът му Димитър бяха арестувани

...
Пламен Стоянов – Дамбовеца и синът му Димитър бяха арестувани
Коментари Харесай

Дамбовеца: ГЕРБ вече пищи от полицейско насилие. Същите, които отгледаха Цветан Цветанов

Пламен Стоянов – Дамбовеца и синът му Димитър бяха задържани при конфликтите пред Народното събрание при започване на септември по време на антиправителствените митинги.

Прокуратурата ме съди мен и беше доста забавно да бъдеш в залата и да видиш. Според специалистите аз и Димитър сме имали на главата 18 служители на реда. Някои от тях настояват, че са бити. Полицаите разясняват, че са жертва, а това са служители на реда от Плевен и са жертва. А бойковите мекерета от Делта Гард ги крият, това са 4-5 индивида. Ще има дело на второ четене. Маскираните като служители на реда от Делта Гард са скрити. Тези битите не идват. Твоят другар от Банкя стои пред камерите и следи митинга и разпореждат да ме бият. Това разяснява предприемачът Пламен Стоянов – Дамбовеца в ефира на " Евродикоф ".

" През тези 12 години, в които Борисов управляваше, забавни неща стават. ГЕРБ към този момент пищи от полицейско принуждение. Същите тези, които отгледаха Цветан Цветанов и всички свинщини, които са забравени. Осъдих ги в Страсбург, делото беше признато да се гледа като предпочитана, а по-късно като пилотна ", сподели още Дамбовеца.

Припомняме, че Дамбовеца беше задържан и по време на интервенция „ Октопод “ през 2010 година, само че по този начин и не беше съден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР