Пламен Кирилов Пенчев от Попово и Димитър Димитров от София

...
Пламен Кирилов Пенчев от Попово и Димитър Димитров от София
Коментари Харесай

Пламен от Попово и Димитър от София печелят по 500 лева от "Празнувай с "Еврофутбол"!

Пламен Кирилов Пенчев от Попово и Димитър Димитров от София са огромните печеливши от третия стадий на акцията с спомагателни облаги „ Празнувай с „ Еврофутбол “!, която започва на 01.12.2017 година и ще продължи до 02.01.2018 година, включително Двамата късметлии вземат по 500 лв. за седмичното си присъединяване в самодейността, а с изключение на тях още 60 щастливци, избрани всред всички, записали първите 30 числа от баркода на своя ваучър за най-малко 10 лева за спортни залози или 30-цифровия баркод на Форма погашение в уеб страницата www.eurofootball.bg в интервала от от сряда миналата седмица до вторник на актуалната седмица, ще получат по 100 лв..

Очаквайте идната „ доза “ печеливши н а 28 .12.2017 година – тогава имената на още 62-ма , които ще приберат 60 х100 лв. и 2 х 500 лв. , ще бъдат оповестени САМО в уеб страницата на компанията тук!

На 3-ти януари, с изключение на последната порция 62-ма щастливци, ще бъде избран и огромният победител, който ще си тръгне с 5000 лв.! Той ще бъде определен всред всички, регистрирани в уеб страницата на „ Еврофутбол “ в интервала на акцията „ Празнувай с „ Еврофутбол “!

Допълнителните облаги могат да бъдат получени в букмейкърската мрежа единствено против показана истинска разписка или форма „ Изплащане “, чиито баркодове съответстват с записаните, а огромната парична облага от 5 000 лв. ще бъде изплатена по банков път.
Срокът за тяхното приемане е до 7 дни, считано от деня, идващ тяхното установяване. Съответно, непотърсените в този период, не се изплащат.

Имената на късметлиите ще бъдат обявявани тук , където можете да намерите и подробна информация за акцията.

„ Еврофутбол “ желае триумф и шанс на всички свои участници!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР