Плакет за принос в развитието на кикбокса в Свиленград получи

...
Плакет за принос в развитието на кикбокса в Свиленград получи
Коментари Харесай

Кметът на Свиленград е отличен за развитието на кикбокса

Плакет за принос в развиването на кикбокса в Свиленград получи кметът Георги Манолов от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, заяви пресцентърът на общината. Отличието му е било връчено от най-изявени спортисти на локалния клуб " Тангра ", които са национални състезатели и показват България по света. Това са Христо Калайджиев, европейски първенец за кадети и сребърен медалист от международното състезание в Будапеща 2017, Димитър Петров, международен и европейски вицешампион и балкански първенец и Никола Папазов, бронзов медалист от европейското състезание и балкански първенец.

Младежите са благодарили на Манолов за поддръжката му за развиване на кикбокса и обезпечаването на най-хубави условия за спортистите на Свиленград. Той им е съобщил, че се работи по основаването и обзавеждането на втора подготвителна зала за подготовка на състезателите на клуба.

На събитието е участвал и Валери Чакъров - член на контролния съвет на конфедерацията и ръководителят на клуба Димитър Димитров. Те са изказали благодарности от името на изпълнителния шеф на конфедерацията Димитър Спасов за гостоприемството на Свиленград и отличната организация на провелото се тук държавно състезание за втора поредна година.

От конфедерацията са изразили желание Свиленград да стане хазаин и на по-голям състезателен конгрес като Балканиада, Световна купа или двустранни срещи по професионален кикбокс, се споделя още в известието.

Снимка: svilengrad.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР