Плъховете на торите напускат потъващия кораб на консерваторите е по-добър

...
Плъховете на торите напускат потъващия кораб на консерваторите е по-добър
Коментари Харесай

„Усещане за потъване на торите, докато 58 депутати обявяват планове да напуснат кораба на консерваторите“

Плъховете на торите напущат потъващия транспортен съд на консерваторите е по-добър справочник за идващите общи избори, в сравнение с техните два изгубени междинни избора.

Около 58 депутати от торите към този момент оповестиха, че се отдръпват идващия път, само че цифрата може да надвиши 100 – съгласно някои данни даже 150. Така или другояче, броят елементарно ще надвиши 72-ма, които се отдръпнаха през 1997 година, когато Тони Блеър пое властта съкрушително.

Толкова доста тори, които скачат, преди да бъдат бутнати, е неоправдателен избор на съмнение към министър-председателя. Един закостенял някогашен министър ми сподели, единствено на половина на смешка, че се страхувал, че ще бъде единственият оживял и ще бъде заставен самичък да бъде опозиционен водач, заместител, канцлер в сянка и основен бич.

„ Ние се шегувахме в пушалнята, че преброяването кой ще остане беше по-бързо от назоваването на тези, които си потеглят, само че към този момент не “, извика той. Колегите не са простаци. Никой не желае да бъде отритнат от електората, до момента в който мнозин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР