Плачеща туркиня, разпространила видео в социалните мрежи, предизвика реакция в

...
Плачеща туркиня, разпространила видео в социалните мрежи, предизвика реакция в
Коментари Харесай

Изнасилена туркиня към Ердоган: Помогни ми!

Плачеща туркиня, популяризирала видео в обществените мрежи, провокира реакция в Турция, в това число и на министерството на фамилията и обществената политика, съобщи „ Хюриет дейли нюз “. 18-годишната Бахар Догрул споделя в фрагментите, че е станала жертва на полово посягане от своя чичо. Живеещата в Маниса тийнейджърка изиска помощ, в това число и от президента на Турция Реджеп Ердоган.

„ Искам правдивост. Дали ще чуят гласа ми, в случай че бъда убита като Лейла и Йозгеджан Аслан? “, попита Бахар, визирайки двете девойки, които бяха убити от половите си насилници. „ Искам гласът ми да бъде чут “, споделя плачещото момиче.

„ Има толкоз доста девойки като мен, които се опасяват и не могат да приказват. Г-н президент, желая да приказвам с вас. Моля ви, чуйте моя глас. Моля ви. Не остана място, на което да не съм отишла “, споделя Бахар. Министерството е инструктирало локалните управляващи да създадат инспекция по случая.

Турските медии пишат, че чичото на момичето си е присвоил дома им след гибелта на нейния татко. Насилвал е полово майката на момичето и самата Бахар. По случая се води следствие. Хиляди консуматори в обществените мрежи приканиха да бъде оказана помощ на момичето.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР