Пиянде №1 на Холивуд , който твърди, че е трезвен

...
Пиянде №1 на Холивуд , който твърди, че е трезвен
Коментари Харесай

Злобна съседка ошамари Чарли Шийн като непослушен хлапак

Пиянде №1 на Холивуд, който твърди, че е изтрезнял от съвсем 6 години, бе прегледан в болница след побой, нанесен му от нападателна съседка. Идиотската съседска драма напълно не е в холивудски стила, а по-скоро подхожда за крайните къщи на Каспичан.

Ето и историята, в която Чарли Шийн от принудител на дами в предишното се трансформира в жалка жертва на своята бойна комшийка. Според показанията на артиста, съседката му почукала на вратата и откакто той отворил вратата, му се нахвърлила най-ожесточено и почнала да го души за гушата. 47-годишната „ амазонка “ влезнала с щурм в жилището, насинила физиономията на артиста и даже раздрала ризата му. След нападението агресорката се отдръпнала и се прибрала в дома си.

Медиците, извикани от позвъняването на Чарли Шийн установили леки контузии. Актьорът бил прегледан в болница и по-късно освободен за домашно лекуване. Шийн нямал концепция какво може да е провокирало гнева на съседката му, само че очевидно това не е първият им конфликт. Актьорът споделил пред проверяващите, че има съмнения, че съседката му уринирала върху автомобила му неотдавна. Преди случаят съседката постоянно изхвърляла боклука си пред вратата на Шийн. На съседката е повдигнато обвиняване за нахлуване и влизане с щурм.

Все още не е ясно какво е предизвикало съседската война, само че се допуска, че в предишното Чарли Шийн и дамата са имали интимни връзки. А известно е на какво е способна една изоставена и подценена жена, пък било то и в Холивуд...

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР