Пияната протестърка – певицата София Георгиева, която застана начело на

...
Пияната протестърка – певицата София Георгиева, която застана начело на
Коментари Харесай

Известна певица се напи до козирката и яхна пернишките протести ВИДЕО

Пияната протестърка – певицата София Георгиева, която застана отпред на митинга против водния режим на Перник, бе спряна от полиция, откакто се е качила в колата си използвала алкохол, след края на петъчния митинг. Това оповестява zaPernik.com.

От полицията потвърдиха, че на на 29 ноември, към 20, 15 ч., на ул. „ Бучински път “ в пернишкия кв. „ Изток “ са я спрели за инспекция. Певицата София Георгиева е карала лекия си автомобил Хонда „ Джаз “.

Певицата София Георгиева е духала на цели три дрегера. Отказала е кръвна проба за химичен разбор на служителите на реда. Била е арестувана за 24 ч. в ареста с полицейска мярка, само че пусната преди среднощ.

След първичния потрес от ареста си, певицата-протестърка решила въпреки всичко да дава кръвен тест в болничното заведение, само че не пред служител на реда. От болничното заведение я отрязали, че по този начин не става.

След няколко часа от залавянето й от патрулката и малко откакто я пускат от ареста, София Георгиева потегля към столицата, където си прави частен тест за алкохол, за който заплаща 83 лв..

Предстои да я вкарат в съда, където да потвърди какъв брой тъкмо е била пияна, когато е карала автомобила си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР