Пияна млада жена колкото и да се опитваше, не успя

...
Пияна млада жена колкото и да се опитваше, не успя
Коментари Харесай

Напомпана силиконка не успя да духа за алкохол

Пияна млада жена колкото и да се опитваше, не съумя да мина инспекция за алкохол поради претърпени козметични корекции. Устните на спряната за шофиране в нетрезво положение 20-годишна англичанка Скарлет Харисън се оказали прекомерно огромни за дрегера. Опитите да духа в тръбичката на уреда са били четири и всичките се оказали безрезултатни.

По думите на прокурора от Манчестър Нил Уайт, служителите на реда, спрели момичето, почувствали алкохолен аромат и я помолили да духне в тръбичката на устройството, с цел да се дефинира степента на алкохолно замайване, написа в. " Метро ".

За съжалени, инспекцията не довела до нищо свястно: колагеновите импланти на Скарлет ѝ пречели да си отвори устата както би трябвало и компактно да поеме с устни тръбичката на дрегера - целия въздух минавал около нея. В последна сметка служителите на реда обвинили кифлата в отвод от алкохолна проба, което я заплашва с огромни проблеми.

" Освен колагеновите импланти в устните, които ѝ пречили да духне в дрегера, Скарлет на едната си джука има и белег, останал след побой. Той също основал компликации при даването на теста за алкохол ", споделя юристът на арестуваната Матю Уолъс.

Белегът момичето получило, съдейки по всичко, на Ибиса, където е прекарала миналото лято. Трябва да се означи, че бащата на Скарлет е продал колата ѝ незабавно, откакто схванал, че щерка му е карала пияна.

Съдът оневинил момичето за отхвърли от алкохолна опитва, само че за шофирането в нетрезво положение, за което Скарлет е признала, я е осъдил на санкция в размер на 310 английски лири. Освен това, Харисън ще е с отнета брошура през идните 16 месеца.

Auto. blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР