Пиян шофьор блъсна 8 паркирани автомобила в Пловдив и опита

...
Пиян шофьор блъсна 8 паркирани автомобила в Пловдив и опита
Коментари Харесай

Пиян шофьор блъсна 8 автомобила в Пловдив - какви са щетите?

Пиян водач блъсна 8 паркирани автомобила в Пловдив и опита да избяга.

Инцидентът е от вторник вечерта, а в сряда сутринта част от жителите на ул. " Поп Манол " намират колите си с разнообразни вреди.

" В 8:30 ч., когато дойдох, заварихме няколко одраскани, ожулени коли. Извършителят е един - момче, което кара S класа. Доста вреди има, за много хиляди левове съгласно наша сметка от през вчерашния ден. От 21:30 вечерта индивидът се е блъснал в крайната кола, избутал е друга на средата на пътя и след това е траял, като най-вероятно се е прибрал у тях ", описа застрахователят Павел Бухчев, който работи наоколо.

Улицата е еднопосочна и много хора коли минават по нея. В непосредственост има учебно заведение и огромната част от водачите съблюдават разпоредбите, сподели още Бухчев. Всички притежатели ще могат да изискат обезщетение от застрахователя на пияния водач.

" След като екипът открива автомобила, безусловно по горещи следи потегля надолу по улицата и го намира паркиран на към 300 м от мястото. Провеждат диалог с лидера, който не отхвърля да е провокирал произшествието. Пробата му за алкохол регистрира 2.07 промила, чакат се резултатите и от химическата експертиза ", изясни Йордан Милушеву шеф на КАТ Пътна полиция - Пловдив.

По случая има формирани две досъдебни производства.

Вижте повече в директното включване на Таня Матева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР