Пиян мъж от пловдивското село Устина отнесе 200 лева глоба

...
Пиян мъж от пловдивското село Устина отнесе 200 лева глоба
Коментари Харесай

Пиян от пловдивско село нарече полицаи „платени боклуци”, отнесе 200 лева глоба

Пиян мъж от пловдивското село Устина отнесе 200 лв. санкция поради непочтено държание против служители на реда, пристигнали в дома му по сигнал за мощна музика.
Прочетете още
Според съда, мъжът е направил непристойна демонстрация, изразяваща се в приложимост на хули, псувни и други неприлични изрази на обществено място пред повече хора, както и оскърбително отношение и държане към органите на властта, с което е нарушил публичния ред и успокоение.

Униформените пристигнали пред къщата му малко преди 20 часа на 5 септември по сигнал за мощна музика. Мъжът излязъл от вкъщи си очевидно пийнал. Полицаите се легитимирали и му поискали персоналната карта, а той споделил, че тя е в колата му. След като взел ключовете от къщата и отключил колата, се обърнал към служителите на реда и им споделил “Ами в този момент аз, в случай че влезна в колата, вие да не кажете, че карам пийнал ”. Полицаите обяснили на Г., че единствено би трябвало да си вземе персоналната карта без да сяда зад кормилото.

Тогава той отказал да даде персоналната си карта, и най-демонстративно с тропот затворил вратата на автомобила, казвайки “Абе какви сте вие да идвате в 20.00 часа да ми желаете персонална карта и да ми спирате музиката, няма да ви давам персоналната карта ” и почнал да ги заплашвал с юрист.

Впоследствие бил арестуван и отведен в Районното в Стамболийски откакто споделил на униформените „ Всички Вие от тази система сте едни платени отпадъци ”.

На мъжа бил формиран акт по Указа за битка с дребното безчинство,а размерът на глобата е избран от Районния съд в Пловдив.

Снимка: Илюстративна
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР