Пиян купонджия скочи с вила на полицай и бе прострелян

...
Пиян купонджия скочи с вила на полицай и бе прострелян
Коментари Харесай

Пиян купонджия в Червен бряг скочи на полицай с вила и бе прострелян

Пиян купонджия скочи с вила на служител на реда и бе прострелян със стоп патрони при среднощна препирня в Червен бряг. Служителят на реда получил наблягане и изкълчена става на палец. Откаран е в ЦСМП в Плевен, където получил лекарска помощ и е освободен. Нападателят е настанен в хирургично поделение без заплаха за живота, заяви през днешния ден Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен.
Екшънът се разиграл през уикенда. Недоволни жители се оплакали в локалното Районно ръководство, че не могат да спят от данданията, която подвигат пияни мъже на ул. " Ильо челник “. На мястото били изпратени служители на реда, които открили, че нощната тишина се нарушава от огромна група пияни и нападателно настроени лица. От Районното изпратили спомагателни полицейски сили.
Междувременно един от буйстващите мъже – 59 годишен, размахал вила и тръгнал „ в офанзива “ против униформените. За да го спре, полицейски контрольор стрелял предупредително със стоп патрон във въздуха. Оня обаче не спрял и блъснал инспектора в ръката. Полицаят гръмнал още три пъти и улучил нападателя в двата крайници и в корема.
И двамата потърпевши са откарани в болница. Задържан е различен участник в случая – на 35 година За случая са известени е следовател при ОСО - Плевен, проверяващ служител на реда и прокурор от Районната прокуратура в Червен бряг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР