[Pixabay] Не мога да разбера защо само мрънкате! Къпете се

...
[Pixabay] Не мога да разбера защо само мрънкате! Къпете се
Коментари Харесай

КапиталНО

[Pixabay]
" Не мога да схвана за какво единствено мрънкате! Къпете се в кокаин, парцелите са на безценица, корупция няма, а папата ви идва на крайници... "
Димитър Ашиков, притежател на бутик за кафе " Домани ", във Фейсбук

" Ако има опасност за публичния ред и демокрацията в страната, тя не идва от Българската войска, а от тези политици и институции, които вършат по този начин, че морал и закон от ден на ден да се раздалечават. "
Президентът Румен Радев пред публицисти в община Тунджа

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък " Тогава се надигна писък против мен, а не против Цветанов. Самата страна в лицето на Национална агенция за приходите провежда по този начин процеса, че всичко да бъде потулено и заличено. Сега огромна част от медиите работят по моя модел. Аз съм посочил на обществото по какъв начин би трябвало да бъдат вадени информациите от Търговския указател, декларациите от Сметната палата. "
Председателят на партия " Ред, правда и правдивост " и някогашен консултант на премиера по въпросите за корупция пред bTV

Не мога да препоръчам на Нинова да приказва по-умно, не може да го реализира, само че да приказва по-възпитано. "
Президентът Георги Първанов (2002 - 2012) в изявление за в. " 24 часа ".

" Нашето схващане е, че парламентарните избори имат една цел - ръководство на страната. Европейските са наличие в Екологичен потенциал. Това са разнообразни избори. Не би трябвало да се прави директна връзка сред тях. "
Председателят на НФСБ Валери Симеонов пред публицисти, представен от " Дневник.бг "

" Имате закононарушение на 40 години, в което той е признал виновността си, той се е извинил на жертвата и жертвата е помолила съдилищата да сложат завършек на това. Какво друго желаят от един 85-годишен мъж? "
Адвокатът на режисьора Роман Полански Харланд Браун пред " Лос Анджелис Таймс "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР