[pixabay.com] Няма как в днешно време да кандидатстваме за работа

...
[pixabay.com] Няма как в днешно време да кандидатстваме за работа
Коментари Харесай

Топ обявите за работа на Karieri.bg

[pixabay.com] Няма по какъв начин в днешно време да аплайваме за работа без изпращането на писмо до работодателя по електронната поща. Корпоративните уеб сайтове и джоб порталите също плануват алтернатива за прибавяне на известие към CV-то и мотивационното писмо. Затова е належащо да обърнете особено внимание на имейла, към който прилагате вашата кандидатура. Преди обаче да натиснете бутона " изпрати ", ето няколко съществени стъпки, които е добре да имате поради.

Още преди да сте почнали да пишете би трябвало да знаете, че в никакъв случай не би трябвало да оставяте празни пространства, да прикачвате празни файлове и имейли към формалното писмо. Това демонстрира вашето персонално отношение към компанията и позицията. Ако го извършите, доста е допустимо работодателят да намерения, че кандидатствате безсистемно по разнообразни разгласи.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Посланието на имейла не би трябвало да повтаря информацията в автобиографията и мотивационното писмо. Неговата съществена функционалност е да накара този, който ще го получи, да ги прочете и да притегли вниманието му към вас като евентуален чиновник. Бъдете къси и ясни, въпреки всичко главната информация ще бъде точно в CV-то и мотивационното писмо.

Адресирането на вашето писмо не би трябвало да се подценява. Много експерти по асортимент поучават да не бързате да попълвате имейл адреса на работодателя в полето " адресат ", с цел да не стане някой гаф и да изпратите написаното, преди да сте го приключили. Освен това е добре да ревизирате адреса, с цел да сте сигурни, че верният човек ще получи вашата кандидатура.

Важно е да започнете писмото с професионално послание, като е целесъобразно да сте наясно към кого тъкмо го насочвате. Ако не знаете името на индивида, можете да употребявате да вземем за пример " Уважаеми/а г-н/г-жо " или " Уважаеми г-н/г-жо шеф " Подбор ".

По никакъв метод не забравяйте да напишете, че има атачмънти, тъй като е допустимо получателят да не ги забележи. Можете да завършите, като наблегнете, че сте отворени да отговорите на зародили въпроси и че очаквате противоположна връзка в позволен период.

Преди да изпратите всичко, прегледайте кандидатурата няколко пъти. Ще е добре и да помолите някой ваш другар или прочут да огледа всичко преди да натиснете " изпрати ".

Разбира се, имейлът е единствено опаковката, която няма по какъв начин да продадете без самия артикул - професионалната ви автобиография и мотивационно писмо. Затова ги подгответе усърдно, преди да ги прикачите към вашата електронна кандидатура. Ако към момента не сте си набелязали публикация за работа, за която да кандидатствате, то разгледайте настоящите оферти на Karieri.bg.

" Адекум Проекти за развиване " търси:
Мениджър планове финансирани от Европейски Съюз

KPMG търси:
Senior Accountant
Web Designer
People & Change Advisor

U.S. EMBASSY SOFIA търси:
Voucher Examiner (Accounts Payable Assistant)
Voucher Examiner (Accounts Payable Assistant) - temporary replacement
Interpreter (Interpreter/Translator) - Temporary
Protocol/Translator Assistant

Alfa Asset Management търси:
Full Stack Developer

IIB търси:
Head of Credit Risk Division

Банка ДСК търси:
Експерт " Корпоративни проблематични заеми "
Мениджър връзки корпоративни клиенти

The European Commission Representation in Bulgaria търси:
Team Leader – Political Reporting

Cargill търси:
Trade Finance Specialist
HR OPERATIONS SUPERVISOR

Wolf Theiss търси:
M&A, Private Equity & Venture Capital Lawyers

" Аурубис " търси:
Ръководител поддръжка Металургия
Старши инженер поддръжка Топлоенергийно произвеждане

" Лидл България ЕООД енд Ко.КД " търси:
Координатор Бранд и опаковки (м/ж)
Консултант ИТ Управление на инфраструктурата (м/ж)
Младши съветник ИТ Управление на инфраструктурата (м/ж)

ROITI търси:
ETRM Operations Analyst

" Икономедиа " търси:
React Native програмист

Българска народна банка търси:
ЕКСПЕРТ В ДИРЕКЦИЯ " ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ПРОГНОЗИ "

Orange Education търси:
Education Abroad Consultant

The American College Of Sofia търси:
ASSISTANT TO THE DEAN OF STUDENTS
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР