Питбули нахапаха мъж от Монтана. Вероятно кучетата са собственост на

...
Питбули нахапаха мъж от Монтана. Вероятно кучетата са собственост на
Коментари Харесай

Озверели питбули нападнаха мъж, стопаните им избягали

 Питбули нахапаха мъж от Монтана. Вероятно кучетата са благосъстоятелност на момчета, които са отишли да крадат от фургон, употребен от познати на нападнатия. Мъжът лежал, облян в кръв, а стопаните на кучетата ги издърпали и избягали, без да оказват помощ на ранения.

Методи Антов за малко да остане без ухо, откакто двата питбула го нападнали в зеленчукова градина напълно покрай жилищния му блок в Монтана. Възрастни дами - негови съседки, го извикали по телефона, откакто видели съмнителни лица да се навъртат в региона.

" Казаха, че има момчета и един мъж с кучета, които се пробват да разбият фургона. ", описа Методи Антонов.

През това време мъжът към този момент бил тръгнал към градините. Неочаквано, до момента в който вървял по пътя, върху него се нахвърлили два питбула.

" Едното куче ме захапа за главата и скъса дрехата ми, а другото съумях да отблъсна с един прът. ", споделя Антонов.

" Чух кучетата и Методи. Нападнаха го и той падна. Стъпи обратно някак си и го освободиха, а след това още веднъж го събориха. ", споделя свидетелката на ужасяващата преживелица Цветана Цолова.

Тримата мъже, които разбивали фургон,  укротили и дръпнали кучетата си, само че не помогнали на Методи, а избягали. Раненият мъж съумял самичък да извика полиция и кола за спешна помощ. Откаран е в незабавния център, където обработили раните му.

Методи не си спомня добре лицата на тримата мъже, които били с кучетата. Но се тормози казусът да не се повтори, тъй като единствено след седмици към зеленчуковите градини ще бъде цялостно с деца и възрастни хора.

От полицията в Монтана оповестиха, че за момента няма арестувани или обвинени лица, предава още " Нова ТВ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР