Питър Сейдж е доста нестандартно дете, защото решава едва 16-годишен

...
Питър Сейдж е доста нестандартно дете, защото решава едва 16-годишен
Коментари Харесай

Питър Сейдж: Щастието е въпрос на смисъл, а не на външни фактори

Питър Сейдж е много ексцентрично дете, тъй като взема решение едвам 16-годишен да напусне учебно заведение, като на 25 години към този момент е милионер, а през днешния ден е знаменит мотивационен преподавател, въпреки самият той да се дефинира по-скоро като подстрекател. През вълнуващия си живот британецът даже попада в пандиза напълно инцидентно и ненадейно. Какъв е пътят към щастието и вероятен ли е той, когато минава през затворническата килия? Вижте забележителната история на Питър Сейдж.

" Разбрах, че учебното заведение ме учи на две неща - по какъв начин да взимам изпити и по какъв начин да работя за някой различен. Разбрах, че в случай че ще работя за някой различен, по формулировка щях да получавам по-малко пари, в сравнение с заслужавам ", спомня си Сейдж.

Когато е 17-годишен, негов прочут му дава аудиокасетка за личностно развиване - тогава схваща, че съществува промишленост, която учи хората по какъв начин да реализират триумф. Още като младеж стартира разнообразни бизнеси и на 25 години британецът към този момент е милионер със лично " Ферари " в гаража. Но един случай го кара да премисли всичко.

" Осъзнах, че животът не е в това какъв брой си важен, а да помагаш на другите да осъзнаят тяхната значителност - в това откривах повече задоволство и наслада. Отколкото, в случай че се пробвах да покажа, че съм по-добър, тъй като имам това или това ", споделя Сейдж.

Оттогава предприемачът учи други хора по света като мотивационен преподавател по какъв начин да бъдат сполучливи и щастливи. Водил е семинари и лекции на пет континета. Бил е на една сцена с персони като Ричард Брансън, Кофи Анан и Бил Клинтън.

" Повечето хора цялостен живот преследват щастието, което значи, че най-вероятно в никакъв случай няма да го реализиран. Защото не схващат, че играят игра, наречена " Ще се усеща добре, когато… ".

" Тайната към щастието е прекомерно простичка за множеството хора и по тази причина я пренебрегват. Тя е следната: Ако желаете да сте щастливи, би трябвало да имате щастливи мисли. Това е ", споделя той.

" Ако търсите щастието отвън себе си, надявайки се, че това ще ви даде позволение да имате позитивни мисли, значи вършиме нещата наопаки. Щастието е въпрос на смисъл, а не на външни фактори ", добавя Сейдж.

Как се трансформира животът му, откакто попада в пандиза? И за какво комфортният живот е зложелател на щастието съгласно него? Вижте какво още споделя Питър Сейдж във видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР