Питър Андре разкри очарователната реакция на сина си Джуниър към

...
Питър Андре разкри очарователната реакция на сина си Джуниър към
Коментари Харесай

Питър Андре разкрива изненадващата реакция на сина си Джуниър към новото бебе със съпругата Емили, което трябва да се появи „всеки ден“

Питър Андре разкри очарователната реакция на сина си Джуниър към новия му брат и сестра.

Певецът на The Mysterious Girl се готви да посрещне бебе номер три със брачната половинка си Емили Макдона, като двойката към този момент споделя Тео, на осем години, и Амелия, на 10. Питър също споделя Джуниър, на 18, и Принцес, на 16, с някогашната си брачна половинка Кейти Прайс.

Питър неотдавна разкри, че жена му „ може да роди всеки ден “ и в този момент той изясни по какъв начин желае да бъде покрай Емили от самото начало, като пътува единствено за къси прояви, с цел да е сигурен, че няма да му липсва жена му стартирам да раждам. Австралийският артист също разкри какъв брой разчувствани са другите му деца преди новото идване.

Пишейки в своя OK! колона, той сподели: „ Намирам се сега, в който не желая да напущам Емили или, в случай че го направя, пътувам единствено на 15 или 20 минути, за всеки случай. Децата също са толкоз разчувствани. споделя, че ще обича това бебе като негово лично, тъй че сигурно ще бъде детегледачка! "

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР