Питали ли сте се някога защо коефициентите се променят постоянно?

...
Питали ли сте се някога защо коефициентите се променят постоянно?
Коментари Харесай

Защо коефициентите за спортните залози се променят постоянно?

Питали ли сте се в миналото за какво коефициентите се трансформират непрекъснато? Обръщали ли сте внимание на това? И нямам поради по време на Live събития, което е извънредно разумно единствено по себе си.

Тези числа, които дефинират цената на нашия залог, наречени коефициенти, в действителност биха могли да варират заради голям брой фактори. Може би най-често срещаната причина е травма или наказване на даден основен футболист, който по предварителни данни е щял да вземе присъединяване в срещата, но след това отпада от състава. Доста постоянно сме ставали очевидци и на друга причинност, изключително при шампионатите с групови етапи, когато да вземем за образец първите два от четирите тима не престават напред, а последните отпадат. В сходни обстановки, в случай че моментното точково развиване в групата е такова, че преди изиграването на последните срещи, първите два тима имат потребност от 1т., с цел да подсигуряват продължаването си напред и тъкмо в този мач играят между тях, доста постоянно бихме могли да срещнем коефициент за тъждество на стойности сред 1.80 и 2.20, при общоприети над 3 за сходен излаз. Друга процедура, която обаче е обвързвана по-скоро с близкото минало, защото в актуалната епоха на всеобща връзка и осведоменост това е доста мъчно да се случи, е когато хора, които са по този начин да се каже „ от кухнята на тима “, популяризират неверна информация, за манипулиране на коефициентите за лична полза. Сходен образец е и този с така наречен уредени мачове, за което УЕФА поставя неимоверни старания и в днешни дни на професионално равнище това е съвсем изцяло заличено като процедура. Коефициентите биха могли да варират сред другите букмейкърски къщи, защото всяка от тях дефинира сама за себе си тази стойност.

А знаете ли, че има хора, които са напълно профилирани в следеното на изменящи се коефициенти? Те също по този начин постоянно се възползват от това, като се пробват да монетизират от тази смяна в стойностите. Ако да речем един мач по предварителна преценка е на коефициент към 2.10 за победа на домакина, обаче минути преди срещата този коефициент падне на към 1.50, това е явен сигнал, че някой от гореспоменатите фактори е налице и има логичност тази среща да се опита. Разбира се, няма по какъв начин да се разчита на това на 100%, само че въпреки всичко би могло да бъде от изгода при определянето на
залог.

Освен цената и размера на самия
залог, извънредно значим миг е крайният му статус – т.е. дали той е печеливш когато теглим чертата или губи. Можем да играем 300 коеф. и „ за малко да не хванем “, а можем също по този начин да сложим залозите си на коефициент 1.30 и още веднъж да загубим. И в двата случая крайният резултат е идентичен. За да имаме по-добра успеваемост бихме могли да се доверим на потвърдили себе си специалисти в региона. Подобни експерти са типстърите на платформата, които с изключение на постоянни и безвъзмездни, дават и много сполучливи прогнози, за нашата всеобща успеваемост. Следете коефициентите и триумф в залозите!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР