Писна ми от оправдаващи се полови органи, гузно живуркащи в

...
Писна ми от оправдаващи се полови органи, гузно живуркащи в
Коментари Харесай

Изгонете противната бабичка Елеонора ... или й сменете вибратора

Писна ми от оправдаващи се полови органи, гузно живуркащи в обяснителния режим на безконечния плебей и комплексар. „ Ние сме срещу Путин, само че другояче обичаме смелия съветски народ, великата му литература и изкуство, ракетите на Циолковски и радиовълните на Попов, нежната и ранима славянска душа “. Конски фъшкии, изпразнени от наличие преди повече от век.

В тази прокълната ориенталска кочина от дълго време няма народ, няма просвета, а и душа не е останала. Всичко с два неврона от дълго време се е изнесло в цивилизацията, а в гигансткия затвор от 16 млн. квадратни километра са останали да живеят единствено наливащи се с одеколон азиатски скотове, полуграмотни мекотели и тлъсти шафрантии, всичките наследници на безмозъчни крепостници и охранители от ГУЛАГ.

Подобаващо за сходен народ от неандерталци е и неговото дипломатическо посланичество у нас – някаква дебела и отблъскваща версия на комсомолска активистка вид Цецка Цачева, заканително клатеща провиснали бузи и размахваща пръст на дебилите с съветски знаменца в дребните душички. Това създание лъже, изнудва, уринира върху историческата истина и мастурбира върху междудържавните връзки безнаказано и всекидневно набира мощ и самонадеяност под аплаузите на националните предатели и страхливото снишаване на формалните управляващи.

За Бога, или мигновено изхвърлете тази бабка от България, или й купете по-мощен вибратор, с цел да се кротне малко в тихата си спалня и да спре да бълва отровните залпове на путинската агитация с убедеността на генерал-губернатор на отвъдморска територия. Достатъчни са ни пияните прасета сред колчетата по пистите на Пампорово и дрискащите в басейните на Слънчака техни сънароднички с букет венерически заболявания в непраните гащи.

От всичката литература, музика, дизайн, технологии и архитектура на руснаците са им останали единствено въшливите, обезценени рубли, пиянският, пресипнал бас-баритон на наркомана Висоцки, травеститските костюмчета на Киркоров и... заканите. Те имат броящи се на пръсти мотиви за национална горделивост - Втората международна война, извоювана с британска стомана и американски долари, полетът в Космоса на Юрий Гагарин с откраднати от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) чертежи и „ Гран При “ на „ Соларис “ в Кан за емигранта Тарковски. Остава обаче Бомбата. Тя е действителна, огромна страшна, всяваща кошмари в душите на всяко цивилизовано създание.

Затова външната политика на кървясъл агресор стана капитал за Путин, това е единствената карта, която му остава пред бедния му електорат. Икономиката е във банкрут, междинната дълготрайност на живота е колкото на болен от СПИН африканец, популацията е необразовано, обезверено и алкохолизирано. Да, обаче във всеки миг можем да хвърлим бомба и да таковаме мамата на целия свят, а! Велика нация, велика просвета, велика душа...

Не ви ща нито депресанта Варлам Шаламов, нито минижупа на гротеската Алла Пугачова, нито кльощавия гъз на Маша Шарапова, нито кубовете на Кандински. Взимайте си всичките културни постижения и си заминавайте за дивия Ориент. Начело с баба Елеонора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР