Пищен прием ознаменува изписването на първородния си внук Адмир, видя

...
Пищен прием ознаменува изписването на първородния си внук Адмир, видя
Коментари Харесай

Пищен купон за внук №1 на Доган

Пищен банкет ознаменува изписването на първородния си внук Адмир, видя само ПИК. На празненството, състояло се в столичния ресторант „ Корията “, участваха над 100 души. Заведението бе декорирано от организация за декорация със специфична арка, която посрещаше гостите на входа. На нея бе изписано с огромни букви и името на пеленачето.



Освен музикална стратегия, отрупани маси със скъпарски блюда и първокласен алкохол, гостите се любуваха и на 15-минутна луксозна заря в чест на внучето на Сокола. Център на внимание на приема бяха младата майка Памела и щастливият баща Демир, които получиха стотици скъпи блага за сина си.



Почетният ръководител на Движение за права и свободи стана дядо на 13 декември. Снаха му Памела роди по натурален път в „ Майчин дом “ и бе изписана единствено 4 дни след щастливото събитие. Малкият Адмир носи първата писмен знак от името на дядо си, само че не е кръстен на него по експлицитното гледище на политика. Синът на Сокола и приятелката му са дружно от по-малко от 1 година и станаха родители без годеж и женитба.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР