Пишман актьорът Кристиан Кирилов, който нашумя с ролята на Митака

...
Пишман актьорът Кристиан Кирилов, който нашумя с ролята на Митака
Коментари Харесай

Пишман любовникът Кристиан иска да се върне при жена си

Пишман артистът Кристиан Кирилов, който нашумя с ролята на Митака от сериала " София денонощно ", се разведе със брачната половинка си Джулия преди няколко месеца, само че в този момент напира да се връща при нея. Фолк певицата загатна, че по време на брака им той постоянно се заглеждал по други дами, случвало се и да кръшка. Тя нямала желание да се събира с него, тъй като тежко претърпяла раздялата и не желала още веднъж да си предизвиква същите отрицателни страсти.

Веднага след развода Кристиан разгласи, че има връзка с друга жена – Денислава Велкова от втория сезон на " Един за различен " и сегашна участничка в " Игри на волята ". Явно обаче случката им е била краткотрайна, тъй като с днешна дата към този момент не са дружно. Запознати издават, че чаровната русокоска се е залюбила със заможния предприемач Любомир Иванов, който пък взе участие във " Фермата " през 2021 година

Сега изоставеният Кирилов решил че е позволил неточност, като се е развел, но  Джулия към този момент не желала да чуе за него. Почитателите ѝ също я окуражват да продължи напред и да не гледа обратно към предишното.

" Време беше да го разкараш тоя селяк! Не ти отиваше! ", " Мани го този някогашен Кристиян или там по какъв начин беше, гледай си бъдещето, ти си неповторима жена! ", са част от мненията, които почитатели на изпълнителката пускат в обществената мрежа.

Докато беше женен за певицата, екранният Митак също се опитва да пробие в чалга промишлеността. Той направи няколко дуета с някогашната си, само че те не съумяха да се трансфорат в шлагери. За страдание, кариерата на гласовитата брюнетка също търпи срив. Вероятно персоналните ѝ несполуки са се отразили и на професионалния ѝ живот. Хора от обкръжението на Кирилов настояват, че до момента в който траел брака му с Джулия, той бил много надалеч от правоверен брачен партньор и заслужен житейски сътрудник. Освен че ѝ изневерявал, прибирал и хонорарите ѝ под предлог, че е по-умел във финансовото обмисляне.

Кристиан и Джулия подписаха брак през 2019 г, на обилна гала с доста посетители. Още тогава се заприказва, че чакат бебе, само че това по този начин и не се случи. Съпрузите сякаш доста желаеха дете, но певицата не съумя да забременее. Според осведомени това също е причина за разтрогването на брака им. Преди да се обвърже с чалга певицата, мачото излизаше с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова - Веселина. Той надяваше връзката му с милионерската наследница да потръгне, само че за следващ път удари на камък, напомня HotArena.

Кристиан постоянно е казвал, че мечтае за работа в киното и малкия екран. За негово страдание обаче след финала на " София денонощно " актьорската му карера няма развиване. Екранният Митак взе присъединяване в шоуто " Маскираният артист ", само че от този момент не е получавал предложения за артистични изяви. С днешна дата той се занимава с продажба на автомобили  - върти автокъща, която носи името " Ден и нощ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР