Писателят Рафи Данджело от Харлем проследи колко често нюйоркчани подсвиркват

...
Писателят Рафи Данджело от Харлем проследи колко често нюйоркчани подсвиркват
Коментари Харесай

Колко често сексапилните жени са подложени на психотормоз

Писателят Рафи Данджело от Харлем наблюдава какъв брой постоянно нюйоркчани подсвиркват по сексапилните си съгражданки, като потегли по стъпките на една от тях, написа " Дарик ".

С сходен " комплимент " дамата била наградена от трима минувачи единствено за няколко минути. Подсвиркванията и подвикванията нараствали лавинообразно през целия ден, трансформирайки се в психотормоз.

В своя уебсайт Рафи показа опита си и прикани съгражданите си да не се държат по този некултурен метод. Мнозина от нюйоркските мачовци са на мнение, че подвикванията повдигат самочувствието на дамите. Но сходно държание се възприема като доста обидно от представителките на нежния пол и няма нищо общо с комплиментите.

Някои от минувачите даже започвали да се държат нападателно, в случай че не им се отговори на задатъците. Изумителното било, че и възрастните нюйоркчани не си поплювали, въпреки и в по-прилична форма. " Усмихни се бейби, през днешния ден денят е прекрасен! " промълвил един от тях, разминавайки се с хубавата дама.

Данджело написа в уеб страницата си, че сходно държание е същинско тестване за нюйоркчанки, които би трябвало да търпят такива издевателства 365 дни в годината.

Писателят получи поддръжката на хиляди дами, които означиха в постовете си, че за пръв път виждат в лицето на блогъра мъж, който им влиза в ситуацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР