Писането на съдържание и творческото писане са думи, които изглеждат

...
Писането на съдържание и творческото писане са думи, които изглеждат
Коментари Харесай

Шест вида творческо съдържание, които е важно да владеете

Писането на наличие и креативното писане са думи, които наподобяват взаимозаменяеми и постоянно се бъркат посред им. Но те са доста разнообразни. Творческото наличие е новаторско и развлекателно, може да бъде академично, професионално, журналистическо или техническо, и поддържа читателя зает. То нормално се употребява в блогове, списания, вестници, уеб страници, романи, наръчници или новинарски ленти, привлича вниманието, покачва доверието на читателя и остава в съзнанието му за по-продължителен интервал от време. Нека разгледаме няколка типа креативно наличие, които всеки би трябвало да знае.

Съобщение за пресата

Творчески написано известие за пресата може да събере скъпо медийно внимание и да остави опция за оформяне на историята от самата компания. То може да генерира търсене и интерес, изключително когато постоянно оптимизирате прессъобщения. Това е превъзходен инструмент за маркетинг на наличието и може да даде популярност на бизнеса. 

Писане на имейл

В наши дни имейл маркетингът се трансформира в съществена част от сполучлив маркетингов проект за всеки бизнес. Смята се за извънредно комфортна форма за връзка за бизнеса, защото има директна линия на контакт с целевата публика. Писането на имейли включва фокусирани върху цената имейли за продажби или имейли с предложения. 

Писане на реклами

Целта на рекламния скрипт е да помогне на артикул или услуга метод да се продава по-добре. Добрият рекламен сюжет може да задържи вниманието на потребителите, да построи известност на марката и да притегли аудиторията към рекламирания артикул или услуга. Когато пишете рекламен скрипт, думите са по-малко, само че резултатът би трябвало да бъде засилен. Наемането на креативен екип за писане на наличие може да ви обезпечи идеална рекламна акция в границите на вашия бюджет и да извърши потребностите, отговарящи на целевия ви пазар.

Ghostwriting (призрачно писане)

Ghostwriting звучи мистериозно, само че това е нещо напълно нормално и значи писане на наличие за различен човек, без да поемате заслугата за това. Например, в случай че желаете да създадете ново копи за уеб страницата ви, можете да наемете ghostwriter, който да пренапише съществуващите текстове. Има доста сходни работни места, като да вземем за пример писане на реклама или бизнес копи, или даване на нов или пренаписан материал за персонална или професионална приложимост. 

Видеосъдържание

Видеосъдържанието е всеки формат на наличие, който включва и видео. Това, несъмнено, може да включва блогове, анимирани GIF файлове, видеоклипове онлайн, рекомендации на клиенти, записани презентации и уебинари. Можете да публикувате креативното си наличие под формата на видео на всяка подобаваща платформа. Днес видеото безспорно се е трансформирало в един от най-мощните маркетингови принадлежности.

Подкаст скрипт

Добре написаният текст обезпечава конструкция и посока на вашия подкаст епизод. Наличието на проект може да ви помогне да го употребявате за идеалната целева публика. Подкаст скриптовете оказват помощ да предадете вашето маркетинг съдържание под формата на известие, което звучи доброволно.

В днешната бизнес сфера всяка компания непрестанно се пробва да усъвършенства представянето си с неповторим и изобретателен маркетинг на наличието. Ето за какво наличието играе решаваща роля за построяването на дългосрочни отношения с вашата публика. Така че, с цел да подобрите цената на вашата марка, би трябвало да обърнете огромно внимание на това по какъв начин предавате концепциите си на клиентите си.

Източник: Бхавик Сархеди за 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР