Пирин проведе учебна игра с отбора на Soccer Universities, който

...
Пирин проведе учебна игра с отбора на Soccer Universities, който
Коментари Харесай

Пирин проведе любопитна учебна игра

Пирин организира образователна игра с тима на Soccer Universities, който към този момент повече от месец се приготвя в Благоевград. Двубоят против нашите сътрудници от Съединени американски щати на стадион „ Христо Ботев “ се игра при слънчево време и приключи с триумф за „ орлетата “ със 7:0.

Срещата се организира в три полувремена по 30 минути, а мениджърът на Пирин Уорън Фийни пусна в игра съвсем всички налични футболисти. С четири попадения се отличи Преслав Йорданов, противникът си отблеляза автогол, а по един гол прибавиха Спас Георгиев и Станислав Костов.

Резултатът бе открит от Преслав Йорданов в 13-ата минута, който засече с вътрешен топката, откакто бе открит в наказателното поле. Четири минути по-късно състезател от американския отбор си означи автогол. В последната минута на първото полувреме Преслав Йорданов повиши на 3:0 от дузпа.

В 42-ата минута Йорданов оформи своя хеттрик, откакто получи хубава топка от Спас Георгиев, а пет минути по-късно Иван Тасев откри още веднъж Йорданов, който не сгреши от близко за 6:0. Крайният резултат бе завършен от Станислав Костов, който с параболичен удар прати топката в мрежата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР