Пирин Благоевград привлече двама нови футболисти. Полузащитникът Емил Янчев (вдясно)

...
Пирин Благоевград привлече двама нови футболисти. Полузащитникът Емил Янчев (вдясно)
Коментари Харесай

Пирин привлече двама нови

Пирин Благоевград притегли двама нови футболисти. Полузащитникът Емил Янчев (вдясно) и крилото Андрей Йорданов към този момент са част от “орлетата”. Двамата записаха всекидневен дебют, откакто играха по едно полувреме във вчерашната контрола със Септември (София), оповестиха от клуба.

Новите попълнения бяха показани от президента на клуба Станислав Манолев и техническия шеф Светослав Дяков.

Емил Янчев е роден на 8 февруари 1999 година във Варна . Юноша е на Черно море, където в продължение на четири години е част и от първия тим. Миналото лято минава в Локомотив (Пд), който е последният му тим.

„ Искам да благодаря на управлението, че ме потърси. Много се веселя, че съм част от този популярен клуб с обичаи. Ще дам всичко от себе си този тим да бъде фактор в българското състезание. Чувствам се доста добре. Обстановката в съблекалнята е отлична. Ще се борим за допустимо най-високо класиране през идващия сезон “, съобщи Емил Янчев.

Андрей Йорданов е роден на 6 септември 2001 година в Кюстендил . Юноша е на ЦСКА, а през предишния сезон игра в отбора на Царско село. Андрей е племенник на някогашния състезател на Пирин, ЦСКА, Марек, Вихрен и Берое Евгени Йорданов.
„ Изключително съм благополучен, че съм част от този огромен тим с тази невероятна аудитория. Благодаря на управлението, че ми дава този късмет. Ще работим крепко, с цел да се представим на по този начин мечтаното високо равнище “, сподели при представянето си Андрей Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР