Пирин (Благоевград) победи с 1:0 Септември (София) в ключов и

...
Пирин (Благоевград) победи с 1:0 Септември (София) в ключов и
Коментари Харесай

Балъков загуби в дебюта начело на Септември

Пирин (Благоевград) победи с 1:0 Септември (София) в основен и за двата тима конфликт от последния ХХХ кръг на постоянния сезон във футболната ни efbet Лига. Двата тима се борят за оцеляването си е елита, само че столичани останаха с човек по-малко рано в срещата и не съумяха да се доберат най-малко до тъждество в дебюта на Красимир Балъков отпред на отбора.

С триумфа си Пирин към този момент има 24 точки - на две пред Септември в класирането.

Двубоят на Националния стадион " Васил Левски " стартира по-добре за домакините, само че последователно Пирин съумя да изравни играта, която се развиваше при не изключително високи обороти.

В 20-ата минута Пирин можеше да вкара гол, откакто топката стигна до Венцислав Бенгюзов в наказателното поле, само че шутът му бе отразен от Димитър Шейтанов.

Точно преди приключването на половин час игра обстановката за Септември се утежни, откакто Георги Кабаков преразгледа с ВАР едно жестоко влизане на Иван Арсов в краката на Мартин Смоленски и изгони бранителя на домакините. Така се стигна до 5-ата минута на добавеното време на първата част, когато Мартин Смоленски изпревари Мартин Стоянов за една топка в наказателното поле и влезлят като запаса бранител фаулира юношата на ЦСКА. Съдията Георги Кабаков не се поколеба и уточни бялата точка.

Зад топката застана Даниил Кондраков, който в 7-ата минута на добавеното време прати топката в мрежата на Димитър Шейтанов за 1:0. Септември отговори с компактен изстрел на Симеон Александров, само че той не заплаши вратата на благоевградчани. Футболистът, който играе при септемврийци като преотстъпен от ЦСКА получи пас от Валентин Йосков в 70-ата минута, само че удара му по земя от 20-ина метра мина около десния непряк дирек на вратата на гостите.

Натискът на Септември продължи, като в 76-ата минута Кристиян Пешов стреля от далечна отдалеченост. Ковальов изпусна топката, само че имаше шанс, че тя напусна очертанията на терена в ъглов удар.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР