Pink е получавала странен дар от фен на сцената -

...
Pink е получавала странен дар от фен на сцената -
Коментари Харесай

От Шекспир до Хари Стайлс: Винаги ли публиката е замеряла изпълнителите?

Pink е получавала чудноват " подарък " от почитател на сцената - голяма пита от сирене Бри. Хари Стайлс неведнъж е замерян с шантави предмети по време на участията си. Необичайното, а от време на време разрушително и рисково държание на публиката по време на музикални и театрални представления наподобява е все по-често събитие. Но дали е нещо ново, пита BBC Culture.

Mиналото лято, когато Стайлс бе замерен с пилешки хапки на сцената в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, той го одобри умерено. „ Интересен метод “, усмихна се тогава музикантът, който е отнасял и киви, и китки с цветя, бонбони Skittles и даже кегли по време на осъществяване. Когато обаче предишния уикенд тайнствен предмет го удари в окото на концерт във Виена, не му беше по никакъв начин смешно.

Това е последният от поредност от произшествия, при които хора от публиката хвърлят евентуално рискови неща по изпълнителите.

По-рано този месец рапърът Дрейк бе ударен по ръката от хвърлен телефон. Това стана дни откакто по лицето на кънтри певицата Келси Балерини е метната гривна.

 Bebe Rexa, Биби Рекса, замерена с телефон от почитател по време на присъединяване
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР