Пинк беше удостоена с наградата Икона по време на 2023

...
Пинк беше удостоена с наградата Икона по време на 2023
Коментари Харесай

Пинк получи наградата „Икона” на музикалните награди iHeartRadio

Пинк беше удостоена с премията " Икона " по време на 2023 iHeartRadio Music Awards в „ Долби Тиатър “ в Лос Анджелис в понеделник, съгласно списание „ Пипъл “.

В трогателната си тирада при приемането на премията изпълнителката на шлагера „ So What “ отдаде самопризнание на всички хубави неща в живота и кариерата си, в това число и на тогавашните си бурни връзки със брачна половинка си Кери Харт.
 Пинк Getty Images
" Благодаря на iHeart[Radio за този миг ", стартира изпълнителката, носителка на „ Грами “. " Казано е, че чудесата постоянно са свързани с икони. Кели Кларксън, която пее с мен, и Пат Бенатар, която пее една от моите песни, два от най-великите живи гласове. Да бъда на сцената , да върша това, което обичам, с хората, които обичам с цялото си сърце - и моите бебета в публиката - това е като коледно знамение ", сподели тя за звездния трибют.

Тя продължи: " Обикновено в такива моменти се пробвам да се майтапя или да се самоиронизирам, само че довечера желая да бъда по-добър другар на себе си, по тази причина бих желала да се опитам да кажа нещо почтено. Всеки текст, който пиша, е моето сърце, което плаче, бушува, надява се, крещи, моли ", сподели тя. " Вие сте ме гледали по какъв начин върша това в продължение на съвсем 25 години. Някои от вас намират това, което върша, за досадно, други за самоуверено, а аз просто го намирам за належащо. "
 Пинк Getty Images
След това 43-годишната Пинк приказва за уязвимостта и за това, че тя съществува " от момента, в който се родим, досега, в който умрем, и доста от нас прекарват целия си живот, бягайки от нея ".

Тя добави: " Реших да трансформира уязвимостта в работа на живота си и на тези от вас, които се причислиха към мен в това премеждие, благодаря от цялото си сърце. Благодарна съм, че съм жива. Благодарна съм, че мога да върша това с единствения си драгоценен живот. И най-много, Уилоу и Джеймсън, признателна съм, че съм ваша майка ", сподели певицата за двете си деца, които дели с 47-годишния Харт.
Последваха благодарности към мениджъра ѝ Роджър Дейвис и възклицание към брачна половинка ѝ, който е нейна " муза ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР