Пилотите на украинския Боинг 737, който се разби в Иран,

...
Пилотите на украинския Боинг 737, който се разби в Иран,
Коментари Харесай

Инструкторът на пилотите от украинския Боинг: Биха се справили с отказ на двигател

Пилотите на украинския Боинг 737, който се разруши в Иран , биха се справили без проблеми, в случай че единият мотор откаже , съобщи техният инструктор пред организация " Униан ".

По думите му, поради сложността на маршрута, за този полет са били определени най-хубавите водачи.

От Международните авиолинии на Украйна (МАУ), чиято благосъстоятелност е бил самолетът, обявиха, че той е бил ръководен от най-опитния екипаж, който не би позволил неточност.

" На борда бяха най-хубавите ни хора ", споделя президентът на МАУ Евгений Дихне.
 Иран откри черните кутии на разрушилия се аероплан - отхвърля да ги съобщи на
Иран откри черните кутии на разрушилия се аероплан - отхвърля да ги съобщи на " Боинг "

Не е ясно на коя страна ще ги изпрати за разбор

Пилотите на компанията, които са управлявали самолети Боинг 737, са се обучавали точно на техеранското летище , тъй като то е едно от най-трудните за летците.

В екипажа е бил Алексей Наумкин - инструктор с над 12 хиляди часа летателно време. Командирът Владимир Гапоненко е 11 хиляди часа летателно време.

" Те бяха добре готови. Със обстановка като отвод на един мотор всеки от тях би се справил без проблеми. " - разяснява инструкторът им Сергей Вахрин.

От МАУ не имат вяра нито във хипотезата за техническа щета , нито във версията за неточност на екипажа.

Припомняме, всички 167 пасажери и деветимата членове на екипажа починаха. Самолетът, изпълняващ полет PS752 от Техеран за Киев, е изхвърчал от иранската столица в 06:10 ч. локално време и минути по-късно е липсващ от радарите. Сред починалите има 82-ма ирански жители, 63-ма канадци, 11 украинци (включително деветимата членове на екипажа), 10 шведи, четирима жители на Афганистан, трима германци и трима британци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР