Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен заяви, че не се

...
Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен заяви, че не се
Коментари Харесай

Верстапен: По-добри сме от другите, ако хората не приемат това, значи не са истински фенове

Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен съобщи, че не се вълнува дали краят на победната му серия във Формула 1 в Сингапур е добра вест за спорта и желае да се върна на най-високото равнище на подиума в Япония, съобщи ДПА.

Нидерландецът бе в серия от 10 победи, само че в Сингапур завоюва водачът на Ферари Карлос Сайнц, а Верстапен приключи на пето място.

" За мен бяхме победени в Сингапур по безапелационен метод. Не мисля дали това е добре за Формула 1 и не знам дали е неприятно за спорта, тъй като ние сме по-добри от другите. Ако хората не одобряват това, значи не са същински почитатели. Ако другите правят по-добра работа от нас, значи заслужават за завоюват ", сподели Верстапен.

Отборът на Ред Бул пропусна да завоюва в Сингапур за първи път през този сезон. Тимът обаче може да завоюва купата при конструкторите още през този уикенд.

" Не спечелихме едно съревнование, само че тези неща се случват. Ние спечелихме 10 следващи победи преди този момент ", сподели още нидерландецът.

" Мисля, че пистата е добра за нас, само че в случай че видите МакЛарън, ще уситите, че те са напреднали доста и имат висока скорост в завоите ", добави Верстапен.

Нидерландецът няма да може да завоюва третата си поредна купа през този уикенд, само че той може да го направи в Катар на идващото съревнование.

Setup day in Suzuka is bringing the
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР