Пилотът на Ред Бул Макс Ферстапен потвърди, че отборът и

...
Пилотът на Ред Бул Макс Ферстапен потвърди, че отборът и
Коментари Харесай

Ферстапен призова Ред Бул да рискува повече до края на сезона

Пилотът на Ред Бул Макс Ферстапен удостовери, че тимът и водачите би трябвало да рискуват повече в оставащите четири надпревари до края на годината. Задвижваният от Хонда тим се провали във втората половина от сезона против Ферари и Мерцедес, а холандецът не мисли, че тимът би трябвало да регресира повече.

„ Нужно е да рискуваме повече. Надявам се, че ще сме по-добри от Ферари и Мерцедес”, разяснява 22-годишният водач пред Ziggo Sport.

Ферстапен ще остане в тима и през 2020-а година, само че има неизясненост с неговия съотборник. Дуото Пиер Гасли и Алекс Албон не могат да заменят съответно към този момент напусналия Даниел Рикиардо.

„ През предходната година можехме да създадем две разнообразни настройки в петъчния ден. Тогава избирахме най-хубавата и вървяхме напред. Сега е малко по-сложно, защото сме млади водачи. Новото предно крило през тази година също оказва въздействие и поради това сме с по-слаби резултати. Трябва да създадем обстоен разбор през зимата за детайлите”, установи холандецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР