Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън смята, че Ферари и Ред

...
Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън смята, че Ферари и Ред
Коментари Харесай

Хамилтън: Ферари и Ред Бул са в друга лига, не можем да се мерим с тях

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън счита, че Ферари и Ред Бул са в „ друга лига “ преди откриването на сезона в неделя в Гран при на Бахрейн.

Хамилтън се класира пети в съботната подготовка, като Ферари и Ред Бул заеха първите два реда на стартовата решетка. От полпозишън ще започва Шарл Льоклер, до момента в който втори е международният първенец Макс Ферстапен. Другата „ сребърна стрела “ Джордж Ръсел остана едвам девети.

„ Като цяло съм в действителност благополучен през днешния ден (б.р. - вчера). Като се има поради къде бяхме през последните няколко седмици, битките, които сме имали, проблемите, които сме имали с колата, беше малко кошмарно да караме, само че се гордея с всички, че останаха положителни “, съобщи Хамилтън пред „ Sky Sports “ след квалификацията.

„ Тези момчета напред са в друга лига, тъй че като цяло съм удовлетворен от мястото, където сме. Това не е първата редица, само че ще създадем усъвършенствания и ще дадем най-хубавото, което можем на следващия ден (б.р. - днес).

„ Тези момчета (Ферари и Ред Бул) ще сe откъснат. Ние не сме в битката с тях. Те бяха една секунда пред нас през вчерашния ден в спортно движение, тъй че борбата ми най-вероятно ще бъде с момчетата откъм гърба, само че несъмнено ще се опитам да бъда допустимо най-бърз и да продължа напред, само че тяхното показване е много по-добро от нашето “, сподели още седемкратният международен първенец.

Първото съревнование от новия сезон във Формула 1 за Грани при на Бахрейн е през днешния ден от 17:00 часа и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3 , както и онлайн на платформата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР