Пилотът на Макларън Ландо Норис похвали световния шампион във Формула

...
Пилотът на Макларън Ландо Норис похвали световния шампион във Формула
Коментари Харесай

Норис: Верстапен е сред най-талантливите в историята на Формула 1

Пилотът на Макларън Ландо Норис похвали международния първенец във Формула 1 Макс Верстапен, дефинира го като един от най-талантливите водачи в историята на спорта и го съпостави с Люис Хамилтън.

Шест надпревари преди края на сезона Макс има 116 точки задатък пред Шарл Леклер и е доста покрай втората си поредна международна купа.

“Макс се оправя ужасно, доста впечатляващо, като Люис в предходните сезони - изясни Норис. - Той е един от най-талантливите водачи, карали във Формула 1, един от най-бързите. Няма подозрение, че Макс ще вземе втората си купа тази година и най-вероятно, ще завоюва още няколко в бъдеще. ”
 Ето по какъв начин Макс Верстапен може да стане първенец още в Сингапур тази неделя Ето по какъв начин Макс Верстапен може да стане първенец още в Сингапур тази неделя
Британецът беше подсилен от международния първенец за сезон 1996 Деймън Хил, който изясни за метода, по който Макс се владее - на пистата и отвън нея.
 Верстапен: Важно е да се любувам на всеки триумф от тази победна серия Верстапен: Важно е да се любувам на всеки триумф от тази победна серия
“Първият път, когато интервюирах Макс той беше едвам на 17 години и към този момент беше наясно какво би трябвало да е държанието му, по какъв начин да се държи - изясни Хил. - Беше доста убеден в себе си, което беше напряко необикновено за 17-годишен водач. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР