Пилотът на Алфа Ромео във Формула 1 Валтера Ботас за

...
Пилотът на Алфа Ромео във Формула 1 Валтера Ботас за
Коментари Харесай

Ботас и една по-различна Коледа

Пилотът на Алфа Ромео във Формула 1 Валтера Ботас за първи път няма да прекара Коледа в родната си Финландия. Ботас и приятелката му Тифани Кромуел са в Австралия, където ще останат до началото на 2023 година.

“Когато странствувам по света, доста постоянно не съумявам да се докосна до природата - изясни Ботас пред финландския вестник Italehti. - Същото важи и за чистотата на природата. Например, в какъв брой страни можеш да пиеш вода напряко от чешмата. В това отношение Финландия се отличава от другите страни. ”

След това Ботас описа за проектите си за част от зимната пауза.
 Песен за Ботас стана международен шлагер Песен за Ботас стана международен шлагер
“Сезонът във Формула 1 беше под напрежение, а програмата във втората му част беше натоварена - изясни разяснява финландецът. - Сега е време за отмора. В началото на паузата посетихме Финландия, защото трябваше да се забележим с моите родственици и другари, да покараме малко ски. До януари ще сме в Австралия, където към този момент е лято, а аз за първи път ще посрещна Коледа отвън Финландия. Планираме да караме доста колела, до края на декември ще упражнявам главно за устойчивост, а преди началото на сезона във Формула 1 ще извозвам повече време във фитнеса. През януари тренировките ми ще станат по-систематични и разнородни ”
 Ботас: По една бира след съревнование! Ботас: По една бира след съревнование!
През февруари Ботас ще взе участие в Състезанието на първенците, което още веднъж ще е на сняг в Швеция. Валтера трябваше да взе участие и в предходното му издание, само че в последния миг проектите му се трансформираха.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР