Пикът на грипа е края на януари и февруари. Доста

...
Пикът на грипа е края на януари и февруари. Доста
Коментари Харесай

Проф. Тодор Кантарджиев с рецепта за грип: Резанче лимон се топи в сода и го изяждаш

Пикът на грипа е края на януари и февруари. Доста хора се разболяват, хората кашлят, редят се  по аптеките. На 100 000 се регистрира ковид, а грипа на 10 000. Той за малко взима огромно разпространяване. Сега сега грипът два пъти по-леко минава от ковид. Сега ни плашат следните неща-две години имаше ограничавания. Организмът отвикна и груповият имунитет е по-слаб. Нищо съдбовно няма да чакаме. Грипният вирус и да пристигна, имаме подготвеност. 

 

Даже и да се усилват случаите на ковид, се забави темпа на увеличение. Много по-леко минава, напълно малко са натоварени лечебните заведения. Риновирусите - би трябвало да си мием ръцете. Започва се с гърло. Резанче лимон се топи в сода и го изяждаш. Винаги да е след храна, тъй като ще имаш киселини. Сутрин боли най-вече гърло. Който е болен да си стои у дома, да не прави геройства по офиси. 

 

Най-ефикасното нещо са имунизациите. Нека да си създадат новия вид на имунизацията за ковид. Може да се сложат по едно и също време в разнообразни ръце имунизациите -  едната за ковид, другата  противогрипната. Хубаво е в този момент да се имунизират хората. Година и половина си “покрит ” за грипа. Риновирусите - би трябвало миене на ръце и тоалетни кърпички.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР