Пикълболът е новата спортна мания, която завладя САЩ. Ракетната игра

...
Пикълболът е новата спортна мания, която завладя САЩ. Ракетната игра
Коментари Харесай

Скрий се под леглото: Кирьос затвори устата на топ 10 пикъбол играч, който омаловажи тениса

Пикълболът е новата спортна фикс идея, която завладя Съединени американски щати. Ракетната игра е най-бързоразвиващият се спорт в света, като към този момент е бил практикуван от над 150 милиона души и може да се похвали с към 70 хиляди картотекирани състезатели. Самият корт е с размера на този от бадминтона, а пикълболът е толкоз желан, тъй като е подобаващ за хора на всички възрасти и даже такива в неравностйно състояние. Това е по този начин, тъй като дребният корт понижава придвижването и постоянно точките биват завършвани наоколо до мрежата, а плоските ракети и пластмасовото топче улесняват още повече играчите, които не се нуждаят от някакви съществени физическа сили устойчивост, с цел да практикуват новата игра.

Изглежда обаче визиите на Крисчън Олсън не съответстват с общоприетото мнение. 23-годишният американец е една от огромните звезди в пикълбола и към този момент е измежду 10-те най-хубави играчи в света, като в обществените мрежи показа, че пикълболът го е направил доста по-добър спортист, в сравнение с тениса. Олсън твърди, че неговият спорт оказва помощ доста множеството за построяването на бързи рефлекси и придобиването на оптимална експедитивност, а даже не стопира с това и твърди, че тенисът изисква по-малко умения за упражняване по отношение на пикълбола.

Това мнение не се приес изключително добре от професионалните тенисисти и Ник Кирьос беше един от първите, които се пробваха да затворят устата на американеца:

" Можеш да се скриеш под леглото след сходно изказване. Нима смяташ, че е допустимо да сравниш гения на най-хубавия в пикълбола с този на Роджър Федерер? Абсолютна полуда. Харесвам пикълбола, само че несъмнено си прекалил с текилите - разяснява Кирьос в познатия си жанр.

Много скоро Анди Родик също се причисли към позицията на някогашния финалист от Уимбълдън и напомни за транзицията на Джак Сок, който единствено за няколко месеца мина от тениса в пикълбола и към този момент можем да го забележим измежду най-хубавите в света.

" Ако някой състезател на пикълбол се првхвърли в тениса и e толкоз сполучлив, колкото Сок във вашия спорт, то давам обещание да разясня тенис мачове, до момента в който заставам на челна стойка. Едното изисква бягане и мачове, които не престават над един час време " - изрази някогашният номер едно своята позиция по тематиката.

Yeah. Let’s hide under the bed after this statement hahahaha bro get me the best pickleball player and compare his talent to Roger Federer. Wild tweet, wild thought. Delete right now
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР