Pik.bgГолямата мечта на 16-годишния отличник от ПГТ Проф. Д-р Асен

...
Pik.bgГолямата мечта на 16-годишния отличник от ПГТ Проф. Д-р Асен
Коментари Харесай

Голяма трагедия: Загиналият край Атия Костадин не успял да сбъдне голямата си мечта

Pik.bg

Голямата фантазия на 16-годишния първенец от ПГТ „ Проф. Д-р Асен Златаров “ в Бургас Костадин Джардов, чийто живот в понеделник беше лишен от водач на „ Шевролет “ на пътя Созопол-Бургас, е била да има собствен личен ресторант – с детски ъгъл, шоколадов шадраван и шоколадови фигури, даже суши от шоколад.



Момчето с голямо предпочитание е вървяло към задачите си, участвайки в конкурс, чиято премия е била посещаване в Швейцария. „ За мен това ще бъде необикновено прекарване, тъй като Швейцария е родината на шоколада. Понякога фантазиите се сбъдват “, с същински блян към триумф споделя момчето във видео от пролетта на тази година, в което показва концепциите си.

Костадин е роден в Беларус, учи в 10-ти клас в професионалната гимназия в Бургас.

16-годишното момче бе убито на пешеходна пътека малко преди 7 часа тази заран. Припомняме, че съдбовният случай е станал на пешеходната пътека на кръстовището за с. Атия и Военоморска база – Бургас по пътя Созопол - Бургас.

``
реклама

Той беше блъснат от джип „ Шевролет Каптива “, с бургаска регистрация, ръководен от 59-годишния Кирил, пътуващ от Черноморец в посока Бургас. Шофьори, станали очевидци на случая, разясняват, че лидерът е имал необичайно държание, държал се е с две ръце за главата.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР