Пиете ли достатъчно вода? Как бихте отговорили на този въпрос?

...
Пиете ли достатъчно вода? Как бихте отговорили на този въпрос?
Коментари Харесай

Как да се уверите, че пиете достатъчно вода?

Пиете ли задоволително вода? Как бихте дали отговор на този въпрос?

Със сигурност сте чели или чували хиляди пъти, че би трябвало да пиете вода. Лекарите предлагат най-малко 6 до 8 чаши вода дневно, макар че това също зависи от вашата интензивност, тонус и здравословно положение.

Питейната вода има голям брой преимущества:

Увеличете силата си. Ако не пиете вода, тялото ви ще се дехидратира и ще се чувствате изтощени, слаби, замаяни и без сила.

Главата ви няма да боли. Много пъти когато ви боли главата, това се получава, тъй като не сте пили задоволително вода, изключително заран.

Това е потребно за сърцето ви. Редовното пиянство на повече вода понижава риска от инфаркт.

Намалява риска от рак. Установено е, че пиенето на точното количество вода понижава риска от рак на дебелото черво с 45%, рак на пикочния мехур с 50% и евентуално рак на гърдата.

Подобрете своята фитнес форма. Пиенето на вода преди, по време и след подготовка усъвършенства вашата спортна интензивност.

Вие елиминирате токсините и почиствате бъбреците. По този метод поддържате вярното действие на организма.

Кожата ви наподобява по-здрава и по-млада.

Трикове за пиянство на повече вода

Винаги имайте вода на разположение. По този метод преодоляваме мързела да вървим за вода, когато сме жадни.

Изпийте цялостна чаша вода половин час преди всяко хранене. 

Ако забравите да пиете вода, задайте аларми. Колкото и да е необичайно, забравяте да пиете вода, изключително на работа. Затова настройте тревога на компютъра си на всеки час. 

Поставете чаша вода на масата си преди лягане. Всеки път, когато се разсъните отпивайте от чашата.

Пийте чаша вода всяка заран, когато се разсъните. Пиенето на вода заран ще ви помогне да останете хидратирани и да избегнете утринното главоболие.

Поставете си цели. Например изпийте своята половин литрова бутилка вода преди 12 часа на обяд. Това може да ви помогне да мотивирате.

Ако не харесвате усета на водата, пийте лимонади или сокове, разредени във вода. Започнете да вземем за пример с 50% вода и 50% сок и лека-полека ще виждате по какъв начин процентът на водата се усилва.

Надяваме се всички тези трикове да ви оказват помощ. Съветваме ви както при всички привички, да го вършиме последователно, тъй че тялото ви да усвоява измененията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР