Пиесата, която се обърка“ - новият хит на Театър Иван

...
Пиесата, която се обърка“ - новият хит на Театър Иван
Коментари Харесай

Мощна група от театрални звезди с морска премиера във Варна | Малин Кръстев, Николай Урумов, Калин Врачански и Филип Аврамов блестят в суперкомедията „Пиесата, която се обърка“

„ Пиесата, която се обърка “ - новият шлагер на Театър „ Иван Димов “ в Хасково , има морска премиера на 19 март /вторник/ във Фестивален и конгресен център - Варна . Режисьор на спектакъла е Асен Блатечки. Автори на текста са Хенри Луис, Джонатан Сейър и Хенри Шийлдс, преводът е на Златна Костова.



Билети на касата на Фестивален и конгресен център - Варна

Купи онлайн билети на:

На сцената се вихрят Малин Кръстев, Николай Урумов, Калин Врачански, Филип Аврамов, Рада Кайрякова, Добриела Попова, Изабела Иванова, Стефан Кондров, Стелиян Николов, Константин Николов.

Сюжетът наблюдава театралния живот на една самодейна натрупа, която най-сетне е съумяла да откри текст с функции за всички свои артисти, а точно „ Убийство в имението Хавършъм “. Това е една типична престъпна тайнственост вид Агата Кристи.

В ръцете на предразположените към злополуки театрали, преди да се усетят феновете, пиесата бързо се трансформира в театрална злополука във всеки един смисъл на думата.

„ Пиесата, която се обърка “ е отличена с премия „ Оливие “ – 2015 година, за най-хубава нова комедия.

Калин Врачански преди време гледа „ Пиесата, която се обърка “ в Лондон и се влюбва в нея. След като Асен Блатечки я прочита, е безапелационен, че скоро не е попадал на толкоз смешна история. В представлението има смели механически решения, в това число и асансьор на сцената – концепциите и реализацията са инженер Иван Иванов от Хасково, бележит сценичен почитател.

Билети на касата на Фестивален и конгресен център - Варна

Купи онлайн билети на:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР