Пиене, проститутки, купони. И това е включвала подготовката на Манчестър

...
Пиене, проститутки, купони. И това е включвала подготовката на Манчестър
Коментари Харесай

Проститутка разкри оргия на Манчестър Сити в Ел Ей

Пиене, проститутки, купони. И това е включвала подготовката на Манчестър Сити в Америка, разкриха таблоидите. Проститутка даде детайлности, откакто звездата Рахийм Стърлинг й заплати двойно по-малко от предстоящото. Дамата е гневна за недооценения труд!

Рахийм и неговите съотборници си създали ваучър след загубата от Ман Юнайтед в Ел Ей. Те употребили хотел " Риц Карлтън " за своя база.

" Сините " излезли в локален стриптийз клуб да разхлабен. Заведението очевидно събудило пристрастености в британския национал. Той се сетил, че има телефона на локална звезда, дадена му от другар.

Става въпрос за известна измежду спортистите двойничка на Ким Кардашиян. Тя обслужвала полово звезди от разнообразни дисциплини.

Уговорката станала и към 4,30 сутринта пияният Стърлинг се прибрал в хотела за любовна среща. Той очевидно бил попрекалил с алкохола и в известието написал номер на несъществуваща стая.

Наложило се да слиза във фоайето, с цел да вземе обилната дама. Все отново работата била свършена небрежно, а двамата заспали.

Сутринта Стърлинг тръгнал рано поради полет на Сити. И не запомнил да заплати. Американката побесняла и му написала известие да остави незабавно парите.

Футболистът се извинил, че е бил прекомерно пийнал да помни какво са се разбирали. Негов човек оставил въпреки всичко плик с кеша на рецепцията. Въпросната " Ким " побесняла, защото вътре имало 2000 $, а не 4000, каквато била ангажимента.

Стърлинг обаче отказал да я оцени по-високо. Затова проститутката популяризирала абсурда по медиите. " Взимат толкоз пари, а се оказват скръндзи ", сподели анонимната дама по адрес на футболистите.

Това надали ще се хареса и на мениджъра Пеп Гуардиола. А и на годеницата на Рахийм, от която има дете.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР