Пиар експертът и граждански активист Татяна Кристи своевременно отговори на

...
Пиар експертът и граждански активист Татяна Кристи своевременно отговори на
Коментари Харесай

Татяна Кристи реагира след изказването на Симов: Как човек да се обиди от едно настъпано кюфте?!

Пиар специалистът и цивилен деятел Татяна Кристи навреме отговори на нападките на депутата от Българска социалистическа партия - Александър Симов, който я дефинира като " злобна вуйна и жена с явни психологични проблеми ".

Ето какво написа тя:

" Как работят тролските заводи на путнофилите от бсп--тролчета обикалят профили като моя -- такива, които се четат повече-- и рапортуват на путинофилите -- трубадури като симов и сходни (които аз от дълго време съм блокирала). Въпросните трубадури ми пускат статусите при себе су и стартират да ги разясняват както дяволът чете евангелието, в това число с обидни думи към мен. После путинофилите, които четат сходни стени, идват на моята като монголската орда и стартират да си изливат малоумията.

Сега, аз от дълго време съм блокирала хора като симов и дачков, само че все пак, те доста се интересуват от това, което аз желая да кажа. И в умозаключение ще кажа, че аз не се наскърбявам от хора като симов, които ми разясняват външния тип и ме наскърбяват. Защото съгласете се, по какъв начин човек да се обиди от едно настъпано кюфте?!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР