Пианистът Евгени Генчев, който е новата звезда в риалити предаването

...
Пианистът Евгени Генчев, който е новата звезда в риалити предаването
Коментари Харесай

Ергенът свърши преди да е почнал: Пианистът вече си избра ...

Пианистът Евгени Генчев, който е новата звезда в риалити предаването „ Ергенът " към този момент избра победителката в новия сезон и евентуалната си бъдеща половинка.

След три месеца изтощителни фотоси в турския курорт Бодрум екипът на предаването към този момент се прибра в България. Според хора от екипа тази година шоуто няма нищо общо с миналогодишното издание. Продуцентите, засипани от отрицателни мнения най-много за интелектуалното равнище на кандидатките и извънредно режисираните подиуми, са си взели поука.

Новият формат  ще cmapmupa на екран през февруари, а кандидатките не са най-вече плеймейтки, измежду тях имало писателки, художнички и дами с по няколко дипломи. Заявка, че предаването сменя посоката, бе самият избор на ергенът. За разлика от Виктор Стоянов, който е фитнес инструктор, Евгени Генчев е прочут а арт средите освен у нас, само че и в Европа.

Най-горещият слух към фотосите бе, че Ваня Щерева ще се бори за сърцето на Ергена. Тя подхрани клюките с няколко фотоси от Бодрум, само че след това призна пред „ България Днес “, че е част от екипа на шоуто, само че не като участничка. Най-вероятно Щерева е един от сценаристите на предаването.

Познатата от ВИП Брадър Розмари Тишер също е измежду учасничките в „ Ергенът “. Тя няма никакви естетически корекции по себе си и евентуално разчита точно на това, с цел да омае Генчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР