PHOENIX (AP) — Кевин Дюрант продължава да се изкачва в

...
PHOENIX (AP) — Кевин Дюрант продължава да се изкачва в
Коментари Харесай

Кевин Дюрант продължава да се изкачва в списъка с голове в кариерата на НБА, изпреварва Шак за осмо място

PHOENIX (AP) — Кевин Дюрант продължава да се изкачва в листата на НБА с водачи в кариерата, изпреварвайки огромния човек Шакил О'Нийл за номер 8 с 22 точки при успеха на Финикс Сънс със 115-102 над Филаделфия 76ърс в сряда вечер.

35-годишният Дюрант към този момент има 28 610 точки в кариерата си. Той изпревари голям брой велики играчи в голмайсторския лист този сезон, в това число Хаким Оладжувон, Елвин Хейс, Моузес Малоун и Кармело Антъни.

Дюрант, 14-кратен участник в Мача на звездите, не демонстрира признаци на закъснение. Високият 6 фута 11 нападател отбелязва близо 28 точки на мач в своя 17-ти сезон, което е малко над междинното за кариерата му.

„ Благодарен съм, че съм в категорията с някои от най-великите, “, сподели Дюрант. „ Всички знаем какво означаваше Шак за играта баскетбол. Така че да бъда там с него е огромна, огромна чест съгласно мен. ”

Дюрант евентуално ще има потребност от най-малко още една година, преди да доближи номер 7 в листата. Това място е заето от Уилт Чембърлейн, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР